My Profile

Tidak semua dari artikel yang dipaparkan di sini adalah hak milik tulen penulis. Sebahagian besarnya dipetik dari mana-mana sumber yang wujud dan diperolehi sama ada secara on-line atau secara off-line, sama ada dengan izin atau tanpa izin penulis asal.

Penulis berusaha menyatakan sumber artikel yang dipetik, bagi menghormati kewujudan hak milik penulis asal sesebuah artikel tersebut. Jika ada keengganan dari pihak penulis asal dengan sebab tersiarnya hasil karya beliau di sini, saya dahului dengan sepenuh kemaafan, dan akan saya padamkan dari blog ini.

Namun begitu, saya berpendirian adalah menjadi tanggungjawab saya sebagai manusia yang berakal dan mahukan kebenaran untuk menyampaikan dan menyebarkan mana-mana artikel atau rencana yang boleh memberi kesedaran kepada pengunjung blog ini. Semoga kita dapat berkongsi maklumat dan sebarkanlah kepada mereka yang dahagakan maklumat benar dan sukar diperoleh di media perdana masa kini.

 

Jutaan terima kasih kepada anda yang sudi berkunjung ke blog ini..dan kunjungan anda adalah amat-amat saya hargai- Jebat

Advertisements
%d bloggers like this: